In een wereld waarin smart life stilaan centraal begint te staan, kan u bij WOW-Solutions terecht voor turn-key oplossingen voor verschillende markten waaronder die van smart mobility, IoT technology en smart infrastructure.

Het ‘Internet of Things’ of cloud computing is, sinds de toename van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets, aan een explosieve groei bezig. Wist u dat in 2020 wereldwijd niet minder dan 30 miljard apparaten gelinkt zullen zijn? Door deze verbondenheid kunnen we steeds real time informatie uitwisselen en oplossingen bieden om ons intelligenter en efficiënter te organiseren in eender welke sector. Dit is smart life.

Met onze eigen IoT software en technologie is WOW-Solutions in staat voorwerpen, personen en locaties te verbinden in een totaaloplossing die uw leven én dat van uw consument aanzienlijk vergemakkelijkt. Automatische deelsystemen met een handige app voor de consument, toegangscontroles waarbij 1 kaart meerdere deuren opent, een slimme fietsstalling die u kan vertellen wanneer wie welke fiets is komen uitlenen, …

Welkom bij WOW-Solutions, your smart life partner!

IoT Technology

In een steeds sneller veranderende maatschappij, wilt u als bedrijf of organisatie ongetwijfeld snel allerlei informatie beschikbaar hebben, zoals waar dingen zijn, in welke status ze zich bevinden, wanneer ze gebruikt (mogen) worden, door wie ze gebruikt (mogen) worden, … Maar wilt u misschien ook liefst dat deze informatie altijd actueel en up-to-date is? En dat de consument uw product of dienst op elk moment of vanuit elke locatie kan reserveren?

Dan is de WOW-Solutions IoT technologie iets voor u.

Top

Wow-Region Technologie

Onze WOW-region technologie kan gebruikt worden om een streek digitaal in kaart te brengen en te verbinden. Met onze modules kunt u routes, audiogidsen en belevingen op tablet creëren en beheren.

Top

Wow-Mobility Oplossingen

WOW-mobility heeft duurzame en geconnecteerde mobiliteitsoplossingen voor bedrijven en overheden, afgestemd op de (wisselende) behoeftes van de gebruiker.

Top

Wow-Routes Oplossingen

WOW-routes heeft een totaaloplossing ontwikkeld om toeristisch aanbod te connecteren, te identificeren, te beheren, te reserveren,… Uw partner voor het aanbieden van unieke wow-belevingen!

Top