Wie zijn we?:

Ons bedrijf is jaren geleden gestart als verhuurbedrijf van voertuigen voor toeristische belevingen. Omdat er op de markt nog geen efficiënte tools bestonden voor enerzijds het beheer en de exploitatie van ons voertuigenpark en anderzijds het creëren en boeken van routes en belevingen, besloten we om deze zelf te ontwikkelen.

Ook vanuit de mobiliteitswereld ontstond er een steeds grotere vraag naar aangepaste technologie en geautomatiseerde processen (bv. voor deelsystemen).

Deze uitdagingen hebben geleid tot finetuning van ons aanbod. vandaag zijn we in staat om pasklare innovatieve oplossingen aan te bieden oor onder meer toerisme (WOW-Routes) en mobiliteit (WOW-Mobility), maar onze technologie is ook toepasbaar op veel andere domeinen. Via gebruiksvriendelijke apps en een overzichtelijke webinterface kunnen we assets eenvoudig beheren, exploiteren, reserveren en rapporteren.

Onze werkwijze:

Met onze WOW-oplossingen streven we naar 100% klantentevredenheid!

Aan de hand van uw behoeften, maken we een functionele analyse op en stellen een oplossing voor volledig op uw maat. Onze technologie is opgebouwd uit modules die als een geheel of afzonderlijk geconfigureerd kunnen worden.

Onze pasklare oplossingen voor mobiliteit of toerisme zijn inclusief voertuigen, laadpalen of stallingen, maar wij zijn ook in staat om uw eigen hardware te connecteren (OEM integratie). Ook API integratie met bestaande software pakketten is mogelijk (voor white label toepassingen).

Deze flexibiliteit en maatwerk maakt ons aanbod zo uniek!

Onze missie en visie:

Wij zijn een oplossingenbedrijf en denken zoveel mogelijk mee met overheden, steden, gemeentes, bedrijven en natuurlijk de eindgebruikers.

We willen naar een nieuwe vorm van multi-mobiliteit, waarbij verschillende aanbieders en transportmodi zoveel mogelijk geïntegreerd zijn. We zien het als onze missie om mee te helpen bouwen aan een  nieuwe mobiliteit die de gebruikerservaring en -behoeftes centraal plaatst. Hiervoor streven we tegelijkertijd naar veelzijdigheid en eenheid binnen het mobiliteitsaanbod. Veelzijdigheid om naargelang verschillende behoeften flexibel te kunnen combineren maar zonder dat de eindgebruiker hinder ondervindt van deze complexiteit van technologie. Idealiter vinden en boeken ze alles op één platform of één app.

De duurzaamheid van ons project situeert zich niet enkel op het gebruik van duurzame vervoersmiddelen maar manifesteert zich vooral in het efficiënter inzetten van transportmiddelen in een gedeeld aanbod.