WOW-mobility heeft duurzame en geconnecteerde mobiliteitsoplossingen voor bedrijven en overheden, afgestemd op de (wisselende) behoeftes van de gebruiker.

We worden er ons steeds meer van bewust dat het huidige mobiliteitsaanbod niet efficient genoeg is en bovendien slecht voor het milieu. Vandaag wordt nog teveel gefocust op het (eenzijdige) aanbod i.p.v. de (wisselende) noden van de gebruiker en dat maakt dat we minder in plaats van meer mobiel zijn. Is het ideale transportmiddel niet afhankelijk van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld het tijdstip, het weer, de afstand, parkeermogelijkheden, het aantal passagiers etc. ? Mobiliteit houdt ook niet op aan een bepaalde grens. Vaak is een combinatie van verschillende transportmiddelen de efficientste en duurzaamste oplossing. De uitdaging is om het mobiliteitsaanbod duidelijker in kaart te brengen Ons WOW-mobility assortiment bestaat uit verschillende duurzame voertuigen, maar ook stallings-, laad- en deeloplossingen. Onze wow-connect technology maakt het mogelijk te connecteren met het IOT-platform en zo een ruim en gevarieerd aanbod efficient beheerbaar en boekbaar te maken voor een grote gebruikersgroep. Bij deze oplossing hoort een gebruiksvriendelijk online boekingsplatform (wow-mobility.com), een beheerplatform en ook een wow-mobility app. Ontdek hieronder wat onze mobility-oplossingen juist inhouden en wat wow-solutions-wp voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen!

Wow-Mobility Oplossingen

1. Voertuigoplossingen

Bekijk ons uitgebreid aanbod aan voertuigoplossingen. Afhankelijk van uw behoeften, bieden we verschillende types fietsen aan, gaande van gewone, elektrische (draadloos) of cargofietsen. Daarnaast hebt u ook de keuze uit gewone, thermische of elektrische auto’s. Al onze voertuigen kunnen al dan niet in een deelsysteem gebruikt worden.

Meer Weten

2. Identificeer-, parkeer-, sluit- en laadoplossingen

Wij bieden verschillende oplossingen voor het identificeren, parkeren, sluiten en laden van (elektrische) voertuigen. Deze zijn te gebruiken in een deelsysteem via een toegangscontrolesysteem of slim slot, te openen met QR-code, RFID-kaart of sms (in combinatie met een reservatiesysteem). Voor deze oplossing maken we gebruik van WOW Connect technologie.

Meer Weten

3. Deel-, beheer-, en exploitatieoplossingen

Hier vindt u oplossingen rond het beheer van uw vloot/devices en het ter beschikking stellen voor een grotere gebruikersgroep (deelsystemen). Wij bieden u ook een platform voor het dagelijks onderhoud en organisatie (exploitatie) aan, evenals reservatieoplossingen. Onze modules zijn ook toepasbaar op uw eigen hardware!

Meer Weten

4. Projecten, services, consulting en maatwerk

Voor onze projecten kijken wij steeds naar uw behoeften en stellen een oplossing op maat voor. Meestal is een combinatie van producten aangewezen. In onze oplossingen zijn services zoals bv. installatie, datakosten, opleiding, verzekering, financiering … inbegrepen. Aarzel niet om ons te contacteren indien u op zoek bent naar een mobiliteitsoplossing die niet in onze catalogus terug te vinden is.

Meer Weten

Top