WOW-mobility heeft duurzame en geconnecteerde mobiliteitsoplossingen voor bedrijven en overheden, afgestemd op de (wisselende) behoeftes van de gebruiker.

We worden er ons steeds meer van bewust dat het huidige mobiliteitsaanbod niet efficient genoeg is en bovendien slecht voor het milieu. Vandaag wordt nog teveel gefocust op het (eenzijdige) aanbod i.p.v. de (wisselende) noden van de gebruiker en dat maakt dat we minder in plaats van meer mobiel zijn. Is het ideale transportmiddel niet afhankelijk van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld het tijdstip, het weer, de afstand, parkeermogelijkheden, het aantal passagiers etc. ? Mobiliteit houdt ook niet op aan een bepaalde grens. Vaak is een combinatie van verschillende transportmiddelen de efficientste en duurzaamste oplossing. De uitdaging is om het mobiliteitsaanbod duidelijker in kaart te brengen Ons WOW-mobility assortiment bestaat uit verschillende duurzame voertuigen, maar ook stallings-, laad- en deeloplossingen. Onze wow-connect technology maakt het mogelijk te connecteren met het IOT-platform en zo een ruim en gevarieerd aanbod efficient beheerbaar en boekbaar te maken voor een grote gebruikersgroep. Bij deze oplossing hoort een gebruiksvriendelijk online boekingsplatform (wow-mobility.com), een beheerplatform en ook een wow-mobility app. Ontdek hieronder wat onze mobility-oplossingen juist inhouden en wat wow-solutions-wp voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen!

Wow-Mobility Oplossingen

1. Voertuigoplossingen

Bekijk ons uitgebreid aanbod aan voertuigoplossingen. Afhankelijk van uw behoeften, bieden we verschillende types geconnecteerde fietsen aan, gaande van gewone, elektrische (draadloos) of cargofietsen. Daarnaast hebt u ook de keuze uit gewone, thermische of elektrische auto’s. Al onze voertuigen kunnen in een deelsysteem gebruikt worden.

Meer Weten

2. Identificeer-, parkeer-, sluit- en laadoplossingen

Wij bieden verschillende oplossingen voor het identificeren, parkeren, sluiten en laden van (elektrische) voertuigen. Deze zijn onder andere te gebruiken in een deelsysteem of bij toeristische verhuur. Al onze oplossingen maken gebruik van onze WOW-Connect software, kunnen gebruikt worden met QR codes of RFID kaarten en zijn compatibel met verschillende publieke transport kaarten zoals MOBIB en Velo-pass.

Meer Weten

3. Software oplossingen voor delen, beheren en exploiteren

Hier vindt u softwareoplossingen voor het beheer van uw vloot en devices en het ter beschikking stellen voor een grotere gebruikersgroep (deelsystemen). Wij bieden u een platform aan voor het dagelijks onderhoud en exploitatie, evenals reservatie en rapportering. Onze voertuigoplossingen en identificeer-, parkeer-, laad- en sluitoplossingen werken altijd standaard met onze software, maar deze is ook toepasbaar op uw eigen al bestaande vloot en assets.

Meer Weten

4. Projecten en maatwerk

Wij werken met een 80-20 ratio. 80% van onze oplossingen zijn turn-key oplossingen die wij snel en routinematig kunnen configureren. De andere 20% zijn maatwerk projecten voor klanten die specifieke zaken nodig hebben die wij niet standaard aanbieden.

Meer Weten

Top