WOW-routes heeft een totaaloplossing ontwikkeld om toeristisch aanbod te connecteren, te identificeren, te beheren, te reserveren,… Uw partner voor het aanbieden van unieke wow-belevingen!

In de toeristische sector is er een toenemende vraag naar authentieke ervaringen en verrassende ontdekkingen. Mensen willen de dingen niet ondergaan, maar meemaken: beleven is het nieuwe toerisme! Bovendien moet alles snel en eenvoudig boekbaar zijn. Wow-routes heeft, vanuit een jarenlange expertise, een totaaloplossing ontwikkeld om unieke toeristische belevingen met voertuigen aan te bieden. We bieden oplossingen om een verhuurpunt (voertuigenpark) efficiënt te beheren en te exploiteren. Via het wow-routes.com boekingsplatform kunnen toeristische belevingen samengesteld en geboekt worden. We leveren ook een moderne navigatie-tool waarmee u uw eigen route samen kunt stellen en bezienswaardigheden kunt verbinden. Deze kan via een app op een tablet getoond worden en kun je op/in een voertuig bevestigen. Ook animatie met een (audio)gids of met fotos, videos, games… is mogelijk. Ontdek hieronder wat onze wow-routes-oplossingen juist inhouden en hoe u uw toeristisch aanbod van de WOW-factor kunt voorzien!

Wow-Routes Oplossingen

1. Voertuig oplossingen

Wij bieden diverse oplossingen voor partners die voertuigen willen verhuren voor toeristische belevingen, gaande van sportieve e-bike tot stoere scooter/ vespa of oldtimer. Al onze voertuigen zijn ook elektrisch te verkrijgen! De voertuigen zijn telkens leverbaar met tablets met navigatie en audiogids.

Meer Weten

2. Tour- en guide oplossingen

Wij bieden innovatieve destination-oplossingen aan voor toeristische partners die hun regio op een verrassende en authentieke manier willen laten ontdekken. Ook tools voor navigatie en animatie zijn verkrijgbaar via leasing-contracten. Onze tour- en guide oplossingen worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar voor verschillende voertuigen.

Meer Weten

3. Beheer- en exploitatie oplossingen

Er komt heel wat kijken bij het uitbaten van een verhuurpunt! Niet alleen moeten de voertuigen getankt, gewassen en liefst zonder technische problemen klaarstaan, u moet ook weten hoeveel voertuig gereserveerd werd, om hoe laat en met welke extra voorzieningen. We bieden daarom technologische oplossingen aan die het mogelijk maken om uw voertuigen te beheren, te organiseren en te reserveren.

Meer Weten

4. Partner totaaloplossingen

WOW Routes is de toonaangevende organisatie in de markt voor toeristische beleving & ervaring met verschillende voertuigen in verrassend mooie landelijke regios. De komende jaren verwachten wij dat steeds meer zelfstandig ondernemers de mogelijkheden en voordelen van ons slimme business concept zullen ontdekken en zich daarom aan zullen sluiten bij WOW Routes.

Meer Weten

Top